Hoe bereikt u Bos en Duin

Per auto
Aangekomen op ons mooie eiland, volgt u de Pontweg gedurende ca. 8 kilometer. Bij zijweg nr. 11 (derde rotonde) gaat u linksaf. U volgt deze weg (Rozendijk) gedurende ca. 2 kilometer. Bos en Duin treft u dan aan de linkerkant aan.

Per Taxi
Taxi Botax brengt u vanaf veerhaven Texel naar Bos en Duin voor ca. € 17,50. Taxi Botax is te bereiken via 0222-315888 of www.taxibotaxtexel.com.

Per fiets
Een huurfiets kunt u verkrijgen bij de veerhaven op Texel. U volgt het volgende fietsknooppuntenschema vanaf het startpunt bij de veerhaven (knooppunt 1): 6 – 8 – 9 – 10 – 11 – 5 – 15. Bos en Duin is gelegen tussen fietsknooppunt 5 en 15, op een kruispunt. Een kaart van het eiland is op de boot te koop.

Met het openbaar vervoer
U kunt vanaf station Den Helder gebruik maken van de bus die u naar de Veerhaven Texel brengt.

Openbaar vervoer op Texel
Het openbaar vervoer op Texel wordt geregeld door de Texelhopper. Er rijdt een vaste lijnbus, lijn 28. Deze vertrekt vanaf de veerhaven en gaat via Den Burg en De Koog weer terug naar de veerhaven. Naast lijn 28 rijden er vanaf de Veerhaven Texel diverse kleinere busjes. De kleinere busjes stoppen op 150 haltes over het hele eiland, o.a. bij Bos en Duin voor de deur. De kleine busjes moet u minimaal een uur van tevoren reserveren op www.texelhopper.nl

Bustickets
Een busticket voor zowel lijn 28 als de kleine busjes kost €3,-, ongeacht het aantal haltes dat u aflegt. De OV-chipkaart is op Texel niet geldig.

Parkeren

Parkeren bij Bos en Duin
Voor de gasten van Bos en Duin is er een groot parkeerterrein, waar u uw auto gratis kunt parkeren.
Voor de gasten die verblijven aan de boszijde zijn er bovendien laad- en losplaatsen in de nabijheid van het appartement.

Parkeren op Texel
Onbezorgd parkeren op Texel doet u met het Texel e-vignet. Een dagkaart kost € 7,50, een weekkaart € 15,- en een jaarkaart € 20,-.
U kunt het e-vignet alleen online bestellen op de website van gemeente Texel

Het e-vignet is digitaal. U hoeft geen kaartje achter uw ruit te leggen of vignet op uw voorruit te plakken.
De parkeerwachter scant uw kenteken en ziet zo dat u betaald heeft.

Uiteraard kunt u ook per uur betalen. Hiervoor kunt u terecht bij de betaalautomaten. Belparkeren is ook mogelijk op het eiland.